Kalldragna stålprofiler/SIPA

Är du i behov av kalldragna stålprofiler? Då ska du vända dig till oss på Sonnebring Engineering & Trading AB! Vi erbjuder ett mångsidigt och omfattande sortiment av specialprofiler i stål, inklusive kalldragna stålprofiler i hög kvalitet. Kalldragning är en bearbetningsprocess där stålet förädlas vid rumstemperatur för att förbättra dess mekaniska egenskaper samt uppnå en blank och jämn yta. Kalldragna stålprofiler har mycket goda dimensionstoleranser, god ytjämnhet, hög hållfasthet, hög rakhet för långa längder och är därför idealiska för projekt som kräver en estetiskt tilltalande yta, noggranna dimensioner och hög precision. Kalldragning är en energisnål process som inte kräver höga temperaturer, vilket gör den till en kostnadseffektiv och hållbar process för att producera stålprofiler med hög kvalitet.  

Kalldragna stålprofiler i hög kvalitet - SIPA

SIPA SpA är specialiserade på tillverkning av specialprofiler i kolstål, från lite enklare geometrier till relativt komplicerade. Deras starka sida är också att med relativt korta ledtider, kostnadseffektivt kunna producera små serier, från ca 1500 kg och uppåt beroende bland annat på storlek på tvärsnitt.

Välkommen att ta kontakt med oss på Sonnebring Engineering & Trading AB när du är i behov av högkvalitativa stålprofiler!