Varmvalsad stång

Varmvalsad platt och 4K-stång/RUGUI

Behöver du varmvalsad plattstång? Då har du kommit rätt! Sonnebring Engineering & Trading AB samarbetar med världsledande tillverkare av stålprofiler och kan därför erbjuda produkter av högsta kvalitet. Med vår erfarenhet och kunskap hjälper vi dig att ta din verksamhet till nästa nivå. Hos oss får du personlig service för ditt kommande projekt.

Varmvalsad plattstång med hög precision

Varmvalsad plattstång är idealisk för konstruktion av bärande strukturer och maskinkomponenter som kräver pålitlig prestanda och hållbarhet. Dessutom är varmvalsad plattstång kostnadseffektiv eftersom det minskar behovet av reparationer eller utbyte, vilket bidrar till ekonomiska och tidsmässiga besparingar för er verksamhet. När du väljer Sonnebring Engineering & Trading AB som din partner för stålprofiler får du kvalitet och service på köpet. Med bred kunskap och ett personligt engagemang ser vi till att du får den hjälp du behöver att hitta rätt produkter för ditt projekt. Tveka inte att kontakta oss när du vill veta mer om vilka lösningar vi har att erbjuda!

Presentation av RUGUI 

RUGUI är en av Europas ledande producenter av varmvalsad platt och 4K-stång. Material är olika typer av kolstål, borstål och legerade stål. RUGUI har en mycket hög kvalitetsnivå och flexibel produktion med konkurrenskraftiga priser. Stålverk och valsverk håller högsta standard och byggdes på 2010-talet, stålverket har vacuumavgasning för att kunna producera stål med hög renhet.  

Företaget innehar certifiering enligt ISO 9001 och ISO 14001, stålverk och valsverk är placerade i Nordöstra Spanien, med goda väg-, järnvägs- och båtförbindelser.  

Produktprogram 

Produktprogrammet består av varmvalsad platt- och 4K-stång samt symmetriska profiler: 

  • Varmvalsad plattstång 40 x 8 – 300 x 30 mm 
  • Varmvalsad 4K-stång 25 – 81.5 mm 

Minsta valspost ligger på 5 – 10 ton, beroende på dimension. Standardlängder är 6 – 12 m, men speciallängder erbjuds liksom precisionskapning, slungrensning och andra efterbehandlingar. Speciallegeringar enligt kundspecifikation kan göras med min kvantitet 30 ton. 

Behöver du stålprofiler?

Har du frågor eller funderingar på stålprofiler