Varmvalsade stålprofiler/Falci

Är du i behov av varmvalsade stålprofiler? Då är det till oss på Sonnebring Engineering & Trading AB du ska vända dig! Vi samarbetar med noggrant utvalda tillverkare av högkvalitativa stålprofiler. Hos oss får du expertkunskap kombinerat med personlig service och ett genuint engagemang för ditt nästa projekt.

Varmvalsade stålprofiler – en kostnadseffektiv lösning för stora serier

Varmvalsade stålprofiler tillverkas genom att stålet utsätts för höga temperaturer och tryck, precis som vid extrudering. Stålet blir mjukt och formbart och kan anpassas efter önskad geometri och dimension. Varmvalsade stålprofiler erbjuder en otrolig hållbarhet och mångsidighet och är en kostnadseffektiv lösning för tillverkning av större serier.

Vi på Sonnebring Engineering & Trading AB är måna om att förse våra kunder med hållbara produkter av hög kvalitet – de produkter vi erbjuder genomgår noggranna kontroller för att säkerställa kvalitén och att de uppfyller de högsta standarderna. Ta kontakt med oss när du vill veta mer om vilka produkter och lösningar vi kan erbjuda inom varmvalsade stålprofiler!